Renovering - Vi kører i hele Odense

Skal du have foretaget en eller flere renoveringer, kan tømrermester Søren Thyregod give dig en hjælpende hånd med arbejdet. Vi løser en bred vifte af forskellige opgaver indenfor renovering – både store såvel som små.

Vi varetager både renoveringsopgaver for private såvel som virksomheder, institutioner og foreninger i Odense og omegn.

Få assistance fra erfarne fagfolk i Odense og omegn

Når der skal laves en renovering af en bolig, kan det være en særdeles god idé at benytte sig af muligheden for kyndig og professionel rådgivning fra erfarne fagfolk. Tømrermester Søren Thyregod står derfor altid klar til at hjælpe dig og yde professionel rådgivning i forbindelse med din renovering. Vi rådgiver gerne om materialevalg og giver forslag til løsninger på de enkelte projekter.

Udelukkende gode materialer anvendes til renovering

Når du som kunde vælger at gøre brug af tømrermester Søren Thyregod til at klare en renovering, kan du roligt regne med, at du vil få lavet et ordentligt og gedigent stykke arbejde, hvor kvalitet lige fra starten af har været i centrum.

Vi lægger meget stor vægt på at kvalitetssikre det udførte arbejde, og vi lægger ligeledes også særdeles stor vægt på kun at benytte os af materialer, hvor kvaliteten er helt i top. Dette er med til at sikre, at du som kunde vil få det absolut bedste resultat, når du vælger os til at hjælpe dig med dit projekt.

Ring og få et tilbud på renovering af din bolig

Ønsker du at få udarbejdet et tilbud på renovering af din bolig nær Odense, er du mere end velkommen til at give os et kald på telefon 20 86 41 85 - eller kontakte os online.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud baseret på de ønsker, du har til den pågældende renovering, du ønsker at få lavet.

Bliv ringet op

Kontaktinformationer

Alt snedkerarbejde udføres:

  • Reparationer
  • Nyt køkken
  • Lofter og gulve
  • Vinduer og døre
  • Ombygning

En del af: