Tilbygning & Ombygning i Odense

Tømrermester Søren Thyregod kan tilbyde alsidigt tømrer- snedkerarbejde i forbindelse med om- og tilbygning. Vi giver også gerne en hånd med både store såvel som små renoveringer af din tilbygning.

Fokus på kvalitet

Skal du have lavet en tilbygning, og ønsker du at få arbejdet udført af dygtige og erfarne fagfolk, der sætter kvalitet højt på dagsordenen, er Tømrermester Søren Thyregod fra Odense, et glimrende kort at have på hånden. Når du overlader arbejdet til os, kan du være stensikker på et godt resultat.

Vi har mange års erfaring indenfor tømrer- og snedkerfaget og laver altid vores arbejde særdeles omhyggeligt. Herudover anvendes udelukkende de bedste materialer af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få et godt resultat, når du vælger at benytte dig af os. Vi har stor erfaring indenfor tilbygninger, og vi er gerne behjælpelig med at lave en tilbygning til netop dig – uanset størrelsen.

God rådgivning i forbindelse med tilbygning

Når der skal laves en ny tilbygning, er der naturligvis en lang række forskellige ting, som man bør gøre sig nogle overvejelser omkring, inden byggeriet sættes i værk. Der er en lang række meget væsentlige ting, som man bliver nødsaget til at få taget stilling til, når en tilbygning skal laves, og derfor er det også altid en rigtig god idé, at du sørger for at have en kyndig fagmand ved din side, som kan yde professionel rådgivning, og som er med til at sikre dig det bedst mulige resultat.

Tømrermester Søren Thyregod står gerne klar på sidelinjen og yder rådgivning i forbindelse med dit projekt, så du kan være sikker på, at resultatet vil blive så godt som overhoved muligt, når du skal have lavet en tilbygning til din bolig.

Kontakt os og modtag tilbud på en tilbygning i Odense og omegn

Såfremt du er interesseret i assistance til at få lavet en om- eller tilbygning, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Lad os sammen tage en dialog om muligheden for at vi hjælper dig med at lave din nye tilbygning i Odense eller omegn.

Vi kan kontaktes telefonisk på 20 86 41 85 eller på mailadressen ts@s-thyregod.dk

Bliv ringet op

Kontaktinformationer

Alt snedkerarbejde udføres:

  • Reparationer
  • Nyt køkken
  • Lofter og gulve
  • Vinduer og døre
  • Ombygning

En del af: