Vinduer / Døre - Montering & Opsætning i Odense

Skal du have udskiftet de gamle døre og vinduer med nogle nye, er Tømrermester Søren Thyregod gerne behjælpelig med dette. Vi har stor erfaring indenfor døre og vinduer og kan desuden også være behjælpelig med udskiftning samt reparation af gamle vinduer i Odense og omegn.

Få hjælp til montering af nye døre og vinduer

Såfremt du står og skal have fundet dig nogle nye døre og vinduer, er vi gerne behjælpelig med at finde de helt rigtige af slagsen. På markedet indenfor døre og vinduer er der et væld af forskellige produkter at vælge imellem, og det kan tit og ofte være svært at vurdere, om man skal vælge den ene model fremfor den anden.

Tømrermester Søren Thyregod kan du trygt rådføre dig med i forbindelse med dit køb af døre og vinduer. Vi kan skaffe døre og vinduer af høj kvalitet hjem direkte fra producenterne, så du som kunde kan få en god og konkurrencedygtig pris.

Som kunde hos os kan du ganske roligt regne med at få udført et godt og gedigent stykke arbejde, da godt håndværk og god kvalitet er to væsentlige nøgleord hos Tømrermester Søren Thyregod.

Vi kører i Odense og omegn - Ring og hør mere

Vi du gerne vide mere omkring muligheden for at få Tømrermester Søren Thyregod til at assistere dig med udskiftningen af dine gamle døre og vinduer, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Vi udarbejder gerne et tilbud på montering af nye døre og vinduer i Odense eller omegn – ring 20 86 41 85 os lad os tage en dialog og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

Bliv ringet op

Kontaktinformationer

Alt snedkerarbejde udføres:

  • Reparationer
  • Nyt køkken
  • Lofter og gulve
  • Vinduer og døre
  • Ombygning

En del af: